Platform over schenken, erven en nalaten
Van de regen in de drup? Help mee voor een goed (onder)dak!     

Van de regen in de drup? Help mee voor een goed (onder)dak!     

Wij doen er alles aan om de 1.700 zwerfkatten en -honden die jaarlijks bij ons binnenkomen een warm en veilig onderkomen te bieden. Qua eten en drinken komen ze niets tekort en is er met hun gezondheid iets niet in orde, dan worden ze in onze interne kliniek snel en goed geholpen.

Een lekkere wandeling of een extra knuffel wordt met alle liefde gegeven door ons team van vrijwilligers. Met z’n allen doen we onze uiterste best om het verblijf in het asiel voor Pinky, Bink, Otje, Nikita, Feli, King,  Yoshi, Diablo en alle andere dieren zo aangenaam mogelijk te maken, totdat ze naar een nieuw thuis mogen.

Uw hulp is hard nodig!

We zitten op een mooie locatie, midden in het natuurgebied ‘de Uithof’, echter het pand waarin we gevestigd zijn, is aan een grondige renovatie toe. Beetje bij beetje proberen wij dit te realiseren, want elke stap kost veel geld.  De status van ons dak is zorgelijk. Overal in ons pand zijn de gevolgen van lekkages te zien en bij een fikse regenbui moeten we binnen met emmers en handdoeken aan de slag. Geen wenselijke situatie want zeg nou zelf, u zit toch ook graag droog?

 GEEF ONZE DIEREN EEN DROOG ONDERKOMEN

DONEER VOOR EEN NIEUW DAK!

Met een eenmalige donatie van € 15,00  helpt u mee aan een deugdelijk dak boven hun hoofd. Stort uw bijdrage op rekeningnummer: NL05 INGB 0004 4181 83 – t.n.v. Stichting Haags Dierencentrum – o.v.v. ‘Dakrenovatie’.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details