Amivedi Nederland

Postbus 53018
2505 AA ‘s-Gravenhage

T: 088 – 006 46 44
E: secretariaat@amivedi.com
W: www.amivedi.nl
W: www.huisdierzoeker.nl

FB Twitter Insta YT
Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die landelijk actief is. Wij registreren vermiste en gevonden huisdieren kosteloos in een database, met als doel deze huisdieren te herenigen met hun eigenaar. Door de inzet van bijna 140 vrijwilligers worden jaarlijks ruim 43.000 huisdieren met hun eigenaar herenigd. Amivedi Nederland bestaat op 14 september 2018 al 85 jaar!

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Amivedi Nederland

Amivedi

Winterse buien

Wanneer de winterse buien beginnen, zoeken buitenkatten en kleine wilde dieren naar warme plekjes waar zij kunnen schuilen voor het weer. Een geparkeerde auto met een warme motor is voor deze verkleumde dieren een perfecte schuilplaats. Daarom is het goed om, voordat u de motor start, eerst even te kijken of er geen dier onder de motorkap is gekropen.

Lees meer »
Dierendag

Dierendag 4 oktober 2018

Op dierendag willen we u vragen eens extra op te letten of u geen onbekende kat, loslopende hond zonder baasje, konijn of tamme vogel in uw omgeving ziet. In Nederland zijn onze huisdieren lid van het gezin en vermiste huisdieren veroorzaken elk jaar weer veel verdriet en ongerustheid bij hun baasje(s).

Lees meer »
Amivedi

Amivedi 85 jaar

Vandaag op 14 september 2018 is het precies 85 jaar geleden dat Stichting Amivedi werd opgericht.

Lees meer »
AMIVEDI

AMIVEDI 85 jaar!

Op 14 september 2018 is het precies 85 jaar geleden dat Stichting AMIVEDI in Den Haag werd opgericht door een drietal Indische dames.  Een brief hierover vonden wij terug in het archief

Lees meer »

Vakantietips voor vermiste huisdieren

Amivedi Nederland bestaat dit jaar 85 jaar. Amivedi is een landelijke vrijwilligersorganisatie die als taak heeft het registreren van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland, met als doel deze huisdieren te herenigen met hun eigenaar.

Lees meer »