Stichting Dierenlot

Postbus 377
4200 AJ Gorinchem

Postbus 359
3500 AJ Utrecht

T: (030) 241 57 61
E: info@dier.nu
W: www.dier.nu

Ook in Nederland komt dierenmishandeling nog altijd voor. Het is een van de verborgen problemen van onze moderne maatschappij. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze verwaarloosde, mishandelde en afgedankte dieren erg aan en wil hen graag helpen.

Dit doen wij door steun te verlenen aan, en samen te werken met, lokale en regionale dierenhulporganisaties in Nederland. Het zijn veelal dierenasielen, dierenopvangcentra en dierenambulance-organisaties in het land die deze dieren opvangen en verzorgen.

Dit ó zo belangrijke werk moet door blijven gaan. Niet alleen nu maar ook in de toekomst, aan ieder dier die dit nodig heeft. Want dieren hebben zelf geen stem en daarom moeten wij voor hen opkomen. Dat verdienen ze.

Als u Stichting DierenLot opneemt in uw testament betekent dit een heel belangrijke bijdrage voor de hulp die wij dieren in nood willen bieden. Denkt u aan financiële steun voor reparatie of verbouwing aan de opvang, de aanschaf van medicijnen en hulpmaterialen, maar ook het betalen van dierenartskosten. Ook bij transportproblemen bieden wij uitkomst. Door het gratis in bruikleen geven van onze eigen DierenLot dierenambulances. Inmiddels rijden er al bijna 150 in Nederland. Ook bij u in de buurt.

De hulp die wij bieden is mede mogelijk door donaties van onze donateurs en bijzondere giften. Bijvoorbeeld uit nalatenschappen. Een bijzondere manier van helpen. Want niet alleen nu maar ook in de toekomst is hulp voor dieren onmisbaar.

Als u DierenLot nu opneemt in uw testament betekent dit een heel belangrijke bijdrage voor de hulp die wij willen bieden. Nu én in de toekomst, aan ieder dier die dit nodig heeft.

Heeft u huisdieren en maakt u zich zorgen over de opvang en verzorging na overlijden? Informeert u dan naar onze Testament Service. Sander van Hesteren vertelt u graag over de mogelijkheden. Belt u 0183-563912 of email naar sander@dier.nu   Meer informatie leest u op www.dier.nu

Namens de dieren, heel hartelijk dank.

Nieuws gerelateerd aan Stichting Dierenlot

#samenvoordieren

#samenvoordieren

Komende donderdag 4 oktober is het weer werelddierendag. Een moment om bij stil te staan voor eigenlijk iedere dierenvriend. Daarom is sinds een paar dagen onze nieuwe DierenLot campagne in samen werking met dierenarts Piet Hellemans, onder andere bekend van het SBS programma Beestengeluk en ambassadeur van DierenLot live gegaan.

Lees meer »
house of animals

House of Animals Awards | 3 Oktober 2018

Op 3 oktober a.s. vindt voor de 2de keer de House of Animals Awards plaats. Een feestelijke avond waar mediaproducties die aandacht besteden aan dieren en dierenwelzijn worden beloond met een gouden vogel. Een mooi initiatief!

Lees meer »

DierenLot biedt hulp aan Kattenopvang Bastet

Bij Kattenopvang Bastet zijn álle katten welkom ongeacht hun achtergrond of “problemen”, denk bijvoorbeeld aan senioren, onzindelijke of verwilderde katten. Daarnaast zijn ze erg betrokken bij diverse vangacties in de regio ( in samenwerking met Zwerfkatten Nederland) om zo het zwerfdierenprobleem te verkleinen en de dieren medische hulp te geven en ze te neutraliseren.

Lees meer »
Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening

Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening 2018

Ondanks het warme weer bezochten ruim 1.000 dierenhulpverleners op zaterdag 21 april de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening in Gorinchem georganiseerd door Stichting DierenLot. Hiermee is de Landelijke Bijeenkomst uitgegroeid tot hét grootste evenement voor de dierenhulpverlening in Nederland.

Lees meer »
Roofvogelambulance

Een echte “Roofvogelambulance”

Woensdag 4 april hebben wij een wel heel speciale dierenambulance mogen uitreiken: een echte “Roofvogelambulance”! Eén van de doelstelling van Wings of Change is het opvangen, huisvesten, verzorgen en revalideren van roofvogels en uilen die door ziekte of verwondingen niet zelfstandig in de natuur kunnen overleven.

Lees meer »
Louterbloemen

Louterbloemen DierenTaxi helpt dieren in nood

Dierentehuis & Dierenambulance Louterbloemen rijdt met drie dierenambulances in de Drechtsteden om hulpbehoevende, zieke of gewonde dieren te helpen. Dankzijde hulp van St. DierenLot kunnen wij dit werk uitvoeren met 3 volledig ingerichte ambulances.

Lees meer »
Kittens

Kittens in de kou

Het is zaterdagavond laat en dierenambulance Louterbloemen krijgt een melding van iemand die 3 kittens in zijn schuur heeft gevonden. Een moederpoes is niet gezien. De dierenambulance gaat kijken.Het zijn kittens van ongeveer 10 dagen oud.

Lees meer »