Stichting OOPOEH

Keizersgracht 344
1016 EZ Amsterdam

T: 020-7853745
E: info@oopoeh.nl
W: http://www.oopoeh.nl

FB Twitter

Stichting OOPOEH (Opa’s en Oma’s Passen Op een Huisdier) heeft als doel om eenzaamheid onder senioren (en huisdieren) te voorkomen en bestrijden.

Veel senioren durven op een bepaalde leeftijd niet meer aan een eigen huisdier te beginnen. Via Stichting OOPOEH kunnen zij wanneer ze willen, vrijblijvend en kosteloos genieten van een oppashond uit de buurt. Met een vaste oppashond hebben zij wel de lusten en niet de lasten.

Voor elke senior die zich inschrijft bij Stichting OOPOEH wordt met plezier en passie persoonlijk gezocht naar een geschikt oppashondje in de buurt. Een hondje waar ze nog zo lang mogelijk van kunnen genieten.

En elke maand organiseert Stichting OOPOEH gratis educatieve uitjes voor de senioren om aan deel te nemen. Zo leren ze elkaar onderling kennen en kunnen ze ervaringen uitwisselen.

Met uw bijdrage kan Stichting OOPOEH meer senioren helpen aan gezelschap en beweging en zo eenzaamheid verminderen en voorkomen.

Nieuws gerelateerd aan Stichting OOPOEH

BetterwithPets

OOPOEH winnaar Europese impactprijs BetterwithPets

Stichting OOPOEH is gisteravond winnaar geworden van de Europese impactprijs BetterwithPets. Deze prijs is in het leven geroepen door Purina i.s.m. Ashoka om een impuls te geven aan sociale innovaties die een positieve bijdrage leveren aan de band tussen mens en (huis)dier.

Lees meer »

OOPOEH in finale van Europese impactprijs BetterwithPets

Stichting OOPOEH is enorm vereerd met de finaleplaats van de BetterwithPets Prize. De prijs is in het leven geroepen door Purina i.s.m. Ashoka om een impuls te geven sociale innovaties die een positieve bijdrage leveren aan de band tussen mens en (huis-)dier.

Lees meer »

Maak je moeder blij met een oppashond!

Met moederdag in het zicht wil je als kind natuurlijk niets liever dan je moeder het allermooiste cadeau geven. Stichting OOPOEH helpt kinderen in hun zoektocht naar het beste cadeau en start daarom de moederdagactie ‘Match je Moeder aan een oppashond’.

Lees meer »

OOPOEH Thès, baasje Irma en hond Alf

OOPOEH Thès: “Tot mijn twaalfde had ik een hond en tot vijftien jaar geleden had ik twee katten. Ik wilde niet meer aan een huisdier beginnen maar ik ben dol op honden en moet mijn liefde kwijt. Een vriend attendeerde me op het bestaan van stichting OOPOEH en daar heb ik me ingeschreven.”

Lees meer »