Stichting zwerfdier

Stichting Zwerfdier 
tel 072 – 561 24 82
fax 072 – 564 81 22

Pension Felis 
tel 072 – 561 24 82
fax 072 – 564 81 22

Klompenmakerstraat 38 Routebeschrijving
1825 AG Alkmaar

www.stichtingzwerfdier.nl
www.facebook.com/stichtingzwerfdier

Stichting Zwerfdier is een algemeen maatschappelijke belangenorganisatie die zich bezig houdt met het opvangen en verzorgen van zwerfkatten binnen de regio Alkmaar. Wij proberen de door ons opgevangen katten geschikt te maken voor herplaatsing en voor de dieren een permanent onderdak bij welmenende liefhebbers te vinden. Naast de opvang van zwerfkatten worden er (als er opnameruimte beschikbaar is) ook zogenaamde afstandskatten opgenomen.

Verder registreren wij vermiste en gevonden huisdieren met de bedoeling het dier en de eigenaar te herenigen. Stichting Zwerfdier beschikt over een uiterst modern kattenpension, kattenpension Felis. Ook vindt u in ons pand een kattencadeauwinkel. De uiteindelijke winst van het pension en de cadeauwinkel komt geheel ten goede aan de asieldieren.

Nieuws gerelateerd aan Stichting zwerfdier

Stichting Zwerfdier

Driedubbel feest bij Stichting Zwerfdier

Op 1 oktober was het bij Stichting Zwerfdier in Alkmaar dubbel feest: in het kader van dierendag werd een Open Huis georganiseerd. De bezoekers konden alle katten bewonderen en kennismaken met misschien wel hun toekomstige huisgenoot.

Lees meer »
Obi

In memoriam, Obi | 11 februari 1999 – 29 augustus 2016

Obi werd in 2010 bij Zwerfdier gebracht omdat hij niet zindelijk was. Ook was hij af en toe boos op zijn baasje en viel haar dan aan. Maar dat kwam omdat hij de andere poes in huis niet leuk vond. Bovendien had hij af en toe pijn door zijn chronische oorontsteking. Toen dat probleem door het toedienen van de juiste medicijnen werd opgelost en hij bovendien niet meer onzindelijk was, ging Obi naar een eigen huisje.

Lees meer »
katten

Veertiende adoptant voor Obi

Stichting Zwerfdier is niet kieskeurig in de toelating van katten en wij zijn gespecialiseerd in de opvang van probleemkatten. Jong of oud, schuw of nieuwsgierig, gezond of ziek, alle katten zijn van harte welkom.

Lees meer »

zwerf- en afstandskatten opvang door stichting zwerfdier

Stichting Zwerfdier vangt zwerf- en afstandskatten op in de regio Alkmaar. Alle katten worden uiteraard goed verzorgd. Onderdeel daarvan is het socialiseren van de katten, zodat ze geschikt zijn voor plaatsing. Dit filmpje geeft een goed beeld daarvan.

Lees meer »