Vier Voeters

Oostenburgervoorstraat 162
1018 MR, Amsterdam
Nederland

T: +31 (0) 20 – 625 25 26
E: office@vier-voeters.nl
W: http://www.vier-voeters.nl

Over VIER VOETERS
VIER VOETERS wordt gezien als de meest toonaangevende dierenwelzijnsorganisatie in Europa. Sinds 1988 streven we naar een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. VIER VOETERS is daarbij de sterke, wereldwijde en onafhankelijke stem voor dieren die onder directe invloed van mensen staan, zoals zwerfdieren, productiedieren, wilde dieren en huisdieren.

Wat VIER VOETERS doet
Via onze opvangcentra en reservaten bieden wij snelle en directe hulp aan dieren in nood. We bieden de dieren (medische) zorg en een soortgeschikte, zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Via onze campagnes, lobbywerk, onderzoek, voorlichting en massamobilisatie bieden wij indirecte hulp aan miljoenen dieren in bijvoorbeeld de bio-industrie, aan wilde dieren en aan zwerfdieren. Daarnaast bieden we noodhulp aan dieren in gebieden die door (natuur)rampen zijn getroffen. Dit maakt dat we aan tafel zitten met zowel lokale overheden als met ministers en beleidsmakers. In Nederland en de rest van de wereld.

VIER VOETERS in uw testament
Het overlijden van een dierbare is voor de achterblijvers vaak een groot verlies. Voor mensen die het einde van hun leven naderen is het vaak belangrijk dat de cirkel zich sluit. Steeds vaker nemen dierenvrienden ons op in hun testament, omdat ze net als wij vinden dat dieren een veilig leven verdienen. Omdat zij onze droom delen: een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect. En omdat ze onze transparante werkwijze waarderen en altijd kunnen zien hoe het gedoneerde geld daadwerkelijk aan dierenprojecten besteed wordt.

Regel jouw nalatenschap eenvoudig online
Denk je erover om een legaat (vast geldbedrag) aan ons na te laten? Of wil je Stichting VIER VOETERS benoemen als erfgenaam? Wij werken samen met NuTestament. Daar regel je eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in je eigen tempo, een testament.

Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl

Je kan de dieren blijven helpen door VIER VOETERS in je testament op te nemen. Dit kan op twee manieren:

  • Erfstelling – Wanneer je VIER VOETERS een percentage van je nalatenschap wilt nalaten, kan je ons in je testament benoemen tot (mede)erfgenaam. Dit heet erfstelling. Je bepaalt natuurlijk zelf welk percentage je aan welke erfgenamen wilt nalaten.
  • Legaat – Wanneer je VIER VOETERS een vastgesteld geldbedrag of een bepaald goed (uw huis, een stuk grond of een aandelenportefeuille) wilt nalaten kan dit door middel van een legaat. Je kan meerdere legaten opnemen in je erfenis.

Met jouw nalatenschap kunnen we structureel hulp blijven bieden aan dieren in nood. VIER VOETERS ontvangt geen subsidie en is geheel afhankelijk van giften, nalatenschappen en legaten. Hier lees je meer over de projecten die VIER VOETERS financiert uit giften en nalatenschappen.

Heb je vragen over het opnemen van Stichting VIER VOETERS in je testament of wil je eens met ons van gedachten wisselen? Jelia den Herder informeert je graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Je kan natuurlijk ook onze uitgebreide brochure direct downloaden. Lukt dit niet? Dan kan je de brochure aanvragen via 020-6252526 of door een mail te sturen aan office@vier-voeters.nl.

Nieuws gerelateerd aan Vier Voeters

Leeuwenwelpjes

Leeuwenwelpjes spelen voor het eerst buiten

In februari arriveerden twee Bulgaarse leeuwenwelpjes in ons opvangcentrum Felida, in Friesland. Woensdag 7 maart, vlak voordat ze 6 maanden oud werden, gingen de welpjes Masoud en Terez voor het eerst naar buiten.

Lees meer »

Een sterke, onafhankelijke én wereldwijde stem voor dieren

Een sterke, onafhankelijke én wereldwijde stem voor dieren die onder directe invloed van mensen staan, zoals zwerf-, huis- en productiedieren en wilde dieren. Dat is stichting VIER VOETERS, welke als meest toonaangevende dierenwelzijnsorganisatie in Europa al sinds 1988 streeft naar een wereld waarin mensen dieren met respect, empathie en begrip behandelen.

Lees meer »

Sultan en Sayeeda zijn aangekomen in FELIDA

De twee tijgers uit de verlaten dierentuin 'Magic World' nabij Aleppo zijn na een lange reis aangekomen in Nederland. Sultan en Sayeeda verbleven tijdelijk in Jordanië, nadat zij gered waren uit Syrië. Er werd gezocht naar een permanente verblijfplaats voor de twee tijgers, welke we hebben gevonden in FELIDA Big Cat Centre in Nederland.

Lees meer »