Wereld Ouders

Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum

Tel: 035-626 45 78

IBAN: NL60INGB0000001171
BIC: INGBNL2A

KvK: 41120904
RSIN/fiscaal nummer:  800354400

www.wereldouders.nl

bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-linkedin


Wereldwijd leven er miljoenen kinderen op straat, waarvan een groot gedeelte in Latijns-Amerika. Zonder huis, thuis én toekomst.

WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap, waaronder het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti waar jaarlijks 96.000 patiëntjes worden behandeld.

Frits Sissing, ambassadeur WereldOuders
“Mijn eigen kinderen groeien op in een veilige, liefdevolle omgeving en dat gun ik ieder ander kind ook.”

 

 

Nieuws gerelateerd aan Wereld Ouders

Noodhulp na vulkaanuitbarsting Guatemala

Vorige maand werd Guatemala opgeschrikt door een vulkaan uitbarstingvan de Fuego-vulkaan. Hierbij zijn meer dan 100 mensen omgekomen en honderden gewonden gevallen. Door de natuurramp moesten 5.000 mensen hun huizen verlaten. De uitbarsting van de vulkaan is de heftigste in ruim tien jaar tijd.

Lees meer »

Businessride brengt Zuidas in beweging

Vrijdag 25 mei vond de tweede editie van de Zuidas Businessride plaats. Ruim 100 deelnemers verruilden hun strakke pakken en hippe outfits voor een wielrenpak en fietsten mee met een toertocht van 40, 60 of 80 kilometer voor het WereldOuders. 

Lees meer »
WereldOuders

Loop de Dam tot Damloop voor WereldOuders!

Ga jij samen met ons de sportieve uitdaging aan en loop je mee met team WereldOuders tijdens de Dam tot Damloop op 22 of 23 september? Als deelnemer van team WereldOuders ontvang je een startbewijs, een WereldOuders sportshirt, hulp bij sponsorwerving én natuurlijk is WereldOuders aanwezig om je toe te juichen.

Lees meer »
WereldOuders

Samen kunnen we levens redden!

Haïti is een van de armste landen ter wereld, Haïtianen worstelen om te overleven omdat de gemiddelde leeftijd in het land slechts 22 jaar is. In het algemeen zal een op de drie kinderen vóór de leeftijd van vijf overlijden aan ziektes die goed behandeld kunnen worden.

Lees meer »

Een veilige slaapplek voor ieder kind!

Onze ‘familie’ heeft inmiddels al 18.197 kinderen grootgebracht. Veel van hen kwamen als baby’tje binnen en verlieten als jongvolwassene pas onze familiehuizen. Dat aantal groeit nog ieder jaar. Zolang er armoede, geweld en ziekte bestaan, gaat ons werk helaas door.

Lees meer »

Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging?

Fiets dan van 23 november t/m 3 december 2018 mee met de Nicaragua Volcano Challenge voor WereldOuders! Lever een unieke sportieve prestatie, geniet van de prachtige binnenlanden van Nicaragua en draag met je sponsorgelden bij aan het werk van WereldOuders in Latijns-Amerika.

Lees meer »

Fiets jij mee met de Zuidas Businessride voor WereldOuders?

De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht die bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 km en start en finisht bij het Atrium op de Zuidas in Amsterdam. De tweede editie van deze toertocht vindt plaats op vrijdag 25 mei 2018 en wordt georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts, Bike in Balance en Restaurant á Deauville.

Lees meer »