Wereldouders

Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum

Tel: 035-626 45 78

IBAN: NL60INGB0000001171
BIC: INGBNL2A

KvK: 41120904
RSIN/fiscaal nummer:  800354400

www.wereldouders.nl

bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-linkedin


Wereldwijd leven er miljoenen kinderen op straat, waarvan een groot gedeelte in Latijns-Amerika. Zonder huis, thuis én toekomst.

WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap, waaronder het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti waar jaarlijks 96.000 patiëntjes worden behandeld.

Frits Sissing, ambassadeur WereldOuders
“Mijn eigen kinderen groeien op in een veilige, liefdevolle omgeving en dat gun ik ieder ander kind ook.”

 

 

Nieuws gerelateerd aan Wereldouders

Kerstkaarten bij WereldOuders

Nu de kerst langzaam dichterbij komt kunnen er ook dit jaar weer kerstkaarten besteld worden bij WereldOuders. Hiermee stuurt u uw familie en vrienden een mooie kerstwens én geeft u onze kinderen in Latijns-Amerika een mooie kerst. Dit jaar zijn de ontwerpen van de kaarten getekend door groep 3 van basisschool CSV De Ridderhof in Vreeland.

Lees meer »
familiehuis Bolivia

Van vrijwilliger tot directeur: Nederlander gaat familiehuis Bolivia leiden

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Tom Kuiper per oktober de nieuwe directeur wordt van ons familiehuis in Bolivia. Bij WereldOuders kennen we hem en zijn vrouw Esther goed; zij waren in 2013 en 2014 via ons als vrijwilligers werkzaam in het Boliviaanse familiehuis (Tom als projectcoördinator, Esther als verpleegkundige).

Lees meer »
Arme gezinnen

Geef arme gezinnen de kans om hun kinderen een toekomst te bieden

Een thuis is de belangrijkste basis die je als kind kunt hebben. Daar wordt van je gehouden, daar voel je je veilig en van daaruit durf je de wereld in te gaan. Maar als je thuissituatie getekend wordt door armoede of de dood van je vader of moeder, valt die veiligheid weg. In de familiehuizen van WereldOuders krijgen kinderen dit familiegevoel weer terug.

Lees meer »
Dam tot Damloop WereldOuders

Ren de Dam tot Damloop voor WereldOuders!

Ga jij de sportieve uitdaging aan en loop je mee met team WereldOuders tijdens de Dam tot Damloop op 16 of 17 september? Als deelnemer van team WereldOuders ontvang je een startbewijs, een WereldOuders sportshirt, hulp bij sponsorwerving én natuurlijk is WereldOuders aanwezig om je toe te juichen.

Lees meer »
Zuidas Businessride

Fietsen voor WereldOuders vanaf de Amsterdamse Zuidas

Op vrijdag 12 mei vindt de eerste editie plaats van de Zuidas Businessride. Deze netwerk-fietstocht, met start en finish op de Amsterdamse Zuidas, wordt georganiseerd door WereldOuders in samenwerking met Reessjurts, Bike in Balance en Restaurant á Deauville.

Lees meer »
kinderen met een beperking

WereldOuders biedt kansen voor kinderen met een beperking

Ieder kind verdient een kans op een goede toekomst. Helaas is dit voor veel kinderen in Latijns-Amerika niet weggelegd. Zeker niet voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Duizenden van hen worden jaarlijks verlaten. Simpelweg omdat hun ouders niet weten hoe ze het kind moeten verzorgen, uit schaamte of omdat ze niet de financiële middelen hebben om het kind de medische zorg te geven die het nodig heeft.

Lees meer »