Feyenoord Foundation FunRun 2018

Geld inzamelen voor het goede doel, terwijl De Kuip zijn pracht toont! Het is weer tijd voor het leukste hardloopevenement van het jaar: De Feyenoord Foundation FunRun! De Kuip is uiteraard decor van dit unieke evenement voor jong en oud. Tijdens dit hardloopevenement  op woensdag 23 mei 2018 komen de deelnemers op plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De netto inkomsten komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong tot oud en getrainde en minder getrainde hardlopers. Er zijn parcours uitgestippeld met verschillende afstanden: 800 meter, 1.500 meter, 5 kilometer en 10 kilometer. Bij de 5 en 10 kilometer (’s avonds) voert de route de hardlopers ook over Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. Voor bedrijven is het mogelijk om deel te nemen aan de zogeheten BusinessRun. Er zijn ook speciale Runs voor Kameraadjes, scholen en families.

Hebben wij je nog niet weten te overtuigen? Bekijk de trailer! Meer informatie over dit unieke hardloopevenement is te vinden op www.feyenoord.nl/funrun. Hier kun je een eigen Feyenoord-donatiepagina aanmaken, waarmee je geld kunt inzamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

Wij verheugen ons op jouw deelname!

Feyenoord Foundation

Feyenoord Foundation

Feyenoord Foundation

Feyenoord Foundation