Adverteren

Adverteren in NNA, met katern Doneren & Nalaten

Na 33 jaar NNA (Nederlandse Notaris Agenda) is de tweede editie van Doneren & Nalaten geïntegreerd in de Nederlandse Notarisagenda zeer positief ontvangen.

De NNA, met katern Doneren & Nalaten, wordt persoonsgericht verzonden naar notariskantoren en erfgoedadvocaten, ziekenhuizen, maatschappelijk werkers binnen woonzorgcentra, andere betrokken organisaties en is op bestelling verkrijgbaar bij de uitgever. Deze prachtige agenda/naslagwerk wordt ondersteund door het katern magazine Doneren en Nalaten, alsmede door de nieuwsbrief en social media kanalen zoals Linkedin, Twitter en Facebook, dat uiteraard ook veel positieve reacties oplevert.

Centraal in NNA, katern Doneren & Nalaten staat het ‘Goede Doel’, dat zo breed mogelijk onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroepen. Doordat Doneren & Nalaten geïntrigeerd is in de NNA, werven we op een vernieuwende en complete manier fondsen voor uw organisatie en geeft op het juiste moment bij de juiste mensen bekendheid aan uw werk.

De missie van de NNA en Doneren & Nalaten is om structureel bij te dragen aan een gezonde inkomstengroep van uw organisatie, want donaties, schenkingen en nalatenschappen zijn uiteraard onmisbaar en een belangrijke inkomstenbron voor uw organisatie.


Surft naar de meest complete startpagina over donaties, schenken & nalaten: www.notaris-online.nl.

Donaties, schenken & nalaten, giften e.d. zijn een belangrijke inkomstenbron voor u, dus ideaal om uw stichting/fonds op een professionele wijze te presenteren aan uw (potentiële) doelgroep.

De website Notaris-online is dé kern, dé plek waar alles samenkomt. Notaris-Online genereert veel bezoekers die de website consulteren voor nieuws, evenementen, collecteweken, redactionele artikelen, informatie over Goede Doelen (Stichtingen/Fondsen.)

Wilt u met uw stichting zichtbaar zijn? Donaties of giften genereren in de Goede Doelen Branche? Of wilt u uw introductie, evenement, campagne of collecteweek in de markt lanceren? Dan zit u bij notaris-online.nl op de juiste plek.

Wij als Notaris Online kunnen op effectieve wijze jullie doelgroep bereiken. Donaties, giften, schenkingen zijn natuurlijk onmisbaar in een stichting om hun werk te kunnen voortzetten.

Neem voor meer informatie contact op met:

Joanie Roost
j.roost@louwersmediagroep.nl
T: 0031 495 450095.


Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.nl
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?