00:48
12-02-2020

Bouwen opvang voor dieren doel voor dit jaar

Ideaal is het niet, maar wel noodzakelijk. De huidige opvang voor dieren in Costa Rica doet dienst als tussenstation voor veel dieren. Ze ontvangen er medische zorg en adoptie is het einddoel waarna gestreefd wordt. Stichting Dierenhulp is er al 5 jaar actief, voornamelijk met het voorkomen van meer dieren.

De sterilisaties lopen inmiddels op rolletjes en voor dit jaar hoopt men de huisvesting aan te pakken. Er is geen verharde binnenplaats, dus bij regen is het een grote modderbende. Er zijn geen goede kennels of slaapverblijven voor de aanwezige honden en katten. Alles vind in het huisje dat op de grond staat onderdak, verre van ideaal en verre van hygiënisch. Stichting Dierenhulp wil kennels bouwen, een omheining die dieren beschermt en waar afdaken geplaatst kunnen worden als beschutting tegen zon en regen. Goede water en elektra voorzieningen. Kortom er is veel te doen.

Ervaring heeft Stichting Dierenhulp ruimschoots. Al eerder bouwden ze 2 dierenklinieken en 2 asielen. De kosten zijn begroot op een kleine € 62.300. Een schijntje van wat zoiets in Europa of zelfs maar Nederland zou gaan kosten. Als u mee wilt helpen om deze grote wens werkelijkheid te laten worden ga dan naar de website van Stichting Dierenhulp www.dierenhulp.nl en maak een donatie over of word donateur.

Een ondersteuning geven via een Tikkie doet u snel en veilig via https://tikkie.me/pay/Dierenhulp/4c2oU3GzsatvjeQbuRfj3C

Hoe de huidige situatie op dit moment is kunt u zien via dit filmpje

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Lees meer over: Costa Rica , dieren , Dierenhulp , Opvang

Notaris Online partners

Stichting DierenLot