Voogd & Voogd
00:56
13-06-2018

Branche doneert voor kinderoncologie en slow care

In de verzekeringsbranche worden regelmatig initiatieven ontplooid om goede doelen te ondersteunen. Afgelopen week haalde Voogd & Voogd een recordbedrag binnen met het jaarlijkse golftoernooi voor het Prinses Màxima Centrum. Coöperatie Nh1816 sloeg met negen adviseurs de handen ineen om een zorginstelling in Oss van een nieuwe rolstoelbus te helpen voorzien.

Voogd & Voogd hield afgelopen week het jaarlijkse golftoernooi, dat al jaren in het teken staat van het Prinses Máxima Centrum, het grootste kinderkankerziekenhuis van Europa. Met donaties van adviseurs, verzekeraars, schadeherstellers, privé-personen en andere businesspartners is er tijdens de elfde editie een recordbedrag van € 126.000 verzameld. Daarmee werd het hoofddoel van de dag, een tweede Ouder-kindkamer in het ziekenhuis, ruimschoots gehaald. Aan de Prinses Máxima Centrum Voogd Open deden 18 Teams mee op de golfclub Grevelingenhout. Winnaar werd het team van Ouddeken/Faster Forward.

Stichting Slowcare
Negen financieel adviseurs uit de regio Oss hebben samen met de Coöperatie Nh1816 € 4.500 gedoneerd aan de Stichting Slowcare Elzeneindhuis. Het bedrag is gestoken in de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus die de bewoners en de mensen van de dagbesteding in het Elzeneindhuis vervoert. In deze voormalige basisschool in een woonwijk in Oss wonen 24 mensen met een vaak meervoudige beperking. Zij krijgen ‘slow care’: “Geen haastwerk, maar zorg waarbij iedereen zich prettig voelt en die toevoegt aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking.”
De donerende kantoren zijn Van Zanten Assurantien (Zeeland), Lamers & Van de Wijdeven (Hapert), Van der Aa Financieel Adviseurs (Oss), Van Peufflik Assurantiën (Oss), Van der Doelen Assurantiën (Geffen en Loosbroek), Senders Advies (Rosmalen), Gloudemans Adviesgroep (Rosmalen), Het Raadhuis Verzekeringen & Hypotheken (Liempde) en Van Hooft & Postema Assurantie (’s-Hertogenbosch en Maren-Kessel).

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners

Strong VikingPrinses Máxima Centrum