00:40
04-10-2018

Collecteweek Nederlandse Brandwonden Stichting: 7 t/m 13 oktober

Geef om een littekenvrije toekomst

Het belangrijkste moment van het jaar voor de Nederlandse Brandwonden Stichting is ongetwijfeld in oktober. Want dan is het van 7 tot en met 13 oktober collecteweek. Bij voordeuren van Groningen tot Limburg klinkt die week de vraag: ‘Hebt u nog wat over voor de Nederlandse Brandwonden Stichting?’ En dan komt het eropaan. Want de Nederlandse Brandwonden Stichting ontvangt geen overheidssubsidie en is grotendeels afhankelijk van de inkomsten uit de collecte.


Ambassadeur Sem

In de week van 7 tot en met oktober houdt de Nederlandse Brandwonden Stichting de nationale collecteweek. Om ons ideaal te kunnen verwezenlijken – brandwonden littekenloos genezen –  zijn we afhankelijk van alle collectanten die zich voor de brandwondenslachtoffers inzetten. Vandaar onze oproep ‘Geef om een littekenvrije toekomst’.

Tegenslagen overwinnen
Onze ambassadeurs Jeroen, Britt, Veronica en Sem hebben na hun ongeluk ieder op hun eigen manier steun aan de Brandwonden Stichting gehad. Er zijn diverse projecten die mensen met brandwonden ondersteunen bij het oppakken van hun leven. Psychosociale hulp, cursussen waarin je om leert gaan met je littekens, maar ook lotgenotendagen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Om dit te kunnen blijven doen, is geld nodig. Daarom hoopt de Nederlandse Brandwonden Stichting in de collecteweek op uw steun te mogen rekenen.

Notaris Online partners

Giro 555Stella Gomans Photography