00:58
16-11-2017

Dagelijks redden vrijwilligers van ruim 140 DierenLot dierenambulances honderden dieren in nood

Nog veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Ook bij vervoersproblemen bieden wij uitkomst. Dit doen wij onder andere door het in bruikleen geven van dierenambulances. Inmiddels rijden er al zo’n 140 in Nederland rond, deze rijden iedere dag meerdere malen uit om dieren in nood te helpen.

Ook transport van zieke of gewonde dieren is een veel voorkomend probleem . Veelal rijden dierenhulporganisaties rond met oude ambulances, bestelauto’s of zelfs privéauto’s, die qua onderhoud te duur worden om nog te gebruiken. De kosten voor reparaties rijzen dan vaak de pan uit. Daarom biedt DierenLot ook bij dit probleem hulp! Zodat het vaak oude en dure rijdend materieel vervangen kan worden en er efficiënter gewerkt kan worden.

Waarom het heel belangrijk is dat deze dierenambulances er zijn, is goed te zien in onze spot:

Deze dierenambulances zijn mede mogelijk gemaakt met de hulp van onze donateurs, giftgevers , spelers in de loterij voor dieren. Maar ook door bijzondere giften vanuit  nalatenschappen.

Misschien denkt u momenteel na over uw testament. En de wensen die u heeft om hulp aan dieren mogelijk te maken wanneer u er zelf niet meer bent.  Dieren helpen blijft nodig.  Nu, én in de toekomst… aan ieder dier die dit nodig heeft.

Samen met u kunnen wij een verschil maken. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Bel  0183-563 912 of mail sander@dier.nu voor het maken van een afspraak.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners