00:54
27-02-2018

Fiets jij mee met de Zuidas Businessride voor WereldOuders?

De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht die bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 km en start en finisht bij het Atrium op de Zuidas in Amsterdam. De tweede editie van deze toertocht vindt plaats op vrijdag 25 mei 2018 en wordt georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts, Bike in Balance en Restaurant á Deauville. Wil jij samen met je collega’s of individueel sportief je weekend beginnen? Fiets dan mee voor WereldOuders!

Deelname
Het is mogelijk om individueel of samen met een bedrijfsteam mee te fietsen. De kosten voor deelname bedragen €35 per persoon, ongeacht of je als individu of als team mee doet. Voor het inschrijfgeld verzeker je jezelf van deelname aan het evenement, krijg je voorafgaand aan de toertocht een lunch en na afloop tijdens de netwerkborrel een hapje en een drankje. Van elke inschrijving gaat €20 euro direct naar WereldOuders; het goede doel dat gekoppeld is aan de Businessride. Dit jaar gaan de opbrengsten van de Zuidas Businessride naar extra steun voor de educatie van kinderen in Bolivia.

Programma
• 12:00 – 13:15u Inschrijven en lunch
• 13:15 – 13:45u Welkomstwoord
• 14:00 uur Vertrek 80 km
• 14:30 uur Vertrek 60 km
• 15:00 uur Vertrek 40 km
• 16:30 uur Netwerkborrel

Over WereldOuders
WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap.

Voor meer informatie over de Zuidas Businessride en inschrijven klik je hier!
Op de hoogte blijven? Like dan de Facebookpagina: https://www.facebook.com/WereldOuders/

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners

PincollecteNierstichting