De goede doelen site
Dieren

Grote verdubbelingsactie voor Happy Dogs asiel!

De Duitse Tina Möller heeft op het eiland Koh Chang in Thailand de zorg voor bijna 200 zwerfdieren in haar asiel op zich genomen.

actie-november-4

23 november 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Je hebt waarschijnlijk al gezien dat wij sinds kort de nodige aandacht geven aan een asiel op het eiland Koh Chang in Thailand. De Duitse Tina Möller heeft daar de zorg voor bijna 200 zwerfdieren in haar asiel op zich genomen. Maar ook buiten op straat brengt zij honderden zwerfdieren regelmatig voer. Vooral dieren die ziek of gewond zijn.

Deze hebben dan niet meer de kracht om genoeg voedsel te bemachtigen om in leven te blijven en sterven anders een eenzame en trieste dood. Daarnaast zorgt zij en haar team ook voor de zeer belangrijke sterilisaties van zwerfdieren. Inmiddels staat de teller al boven de 3.000!

Wij werden hier op attent gemaakt door Udo en Louise, uit Heinkenszand, die al enkele malen dat asiel bezocht hebben.Zij zagen dat door de corona vrijwel alle lokale financiële steun was weggevallen. Er was gewoon niet voldoende geld meer om de dieren te voeden en te verzorgen.

Teruggekomen in Nederland, zijn zij direct begonnen om op vele manieren Tina en haar dieren te proberen te helpen. Denk hierbij aan het opzetten van de mogelijkheid om (via onze stichting) een hondje op afstand te sponsoren, het benaderen van bedrijven om (regelmatig) te doneren, plaatsen van fooienpotten in winkels en het verkopen van overbodige spullen via Marktplaats.

Het nieuwste initiatief is heel eenvoudig, maar ook heel doeltreffend: Namelijk dat zij zelf bereid zijn om alle donaties die vanaf vandaag voor het asiel ‘Happy Dogs’ binnenkomen, te verdubbelen! Dit betekent dus dubbel zoveel voer. Dubbel zoveel medische behandelingen en misschien wel het belangrijkste: ook dubbel zoveel sterilisaties! Ook voor honden buiten het asiel.

Tenslotte wil Tina een gedeelte van deze donaties ook gebruiken om acties te kunnen voeren om zoveel mogelijk het vangen van zwerfdieren voor de vleesindustrie tegen te gaan.

Wij denken alles bij elkaar, reden genoeg voor een mooie donatie! De verdubbeling geldt tot een maximum bedrag van maar liefst 1.000 euro. Natuurlijk werken wij hier graag aan mee en vanaf nu zul je dan ook regelmatig op al onze platformen zien dat wij er aandacht voor vragen! Nog nooit was doneren zo leuk: Je geld wordt nu verdubbeld!

Doneren kan natuurlijk op ons bankrekeningnummer

NL16 INGB 0004 7841 60 t.n.v. Stichting Dierennood o.v.v. ‘Verdubbelingsactie Happy Dogs Thailand’ en wij zorgen dat je donatie echt alleen voor dit goede doel besteed zal worden. Bij ons is er namelijk geen aftrek voor salarissen, huisvesting of overbodige franje.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%