Buddy
00:46
10-05-2019

Lancering Kidsplatform Spaarne Gasthuis en de geboorte van de mascotte: Buddy!

7 mei jl.  was de lancering van kids.spaarnegasthuis.nl, het nieuwe kidsplatform van het Spaarne Gasthuis! Tijdens de feestelijke onthulling op de kinderafdeling in Haarlem Zuid werd ook de naam van de nieuwe mascotte van het centrum bekendgemaakt: Buddy.

Het platform is bedoeld om kinderen en jongeren zo goed mogelijk voor te bereiden op een bezoek aan het Spaarne Gasthuis en zo mogelijke angst te verminderen. Op het platform kiezen kinderen zelf hun virtuele route. Bijvoorbeeld door alvast een kijkje te nemen op de verschillende afdelingen van het Vrouw & Kind centrum en de operatiekamer in de vlogs. Deze vlogs zijn gemaakt door een duo van leeftijdsgenoten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Het platform is opgedeeld in drie leeftijdsgroepen: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 17 jaar. De informatie en tone-of-voice is hier per groep afgestemd.

Mascotte
Uit bijna 100 inzendingen kwam na stemming één naam als duidelijke winnaar uit de bus: Buddy! De 14-jarige Gwen is de bedenker van de naam. “Ik vind het echt heel leuk. Ik had de naam gekozen, omdat ik vind dat niemand alleen moet zijn en dat je er nooit alleen voor staat”, licht ze toe. Alle kinderen die aanwezig waren bij de lancering of die een afdeling van het Vrouw & Kind centrum bezochten kregen hun eigen Buddy-knuffel mee naar huis, met dank aan Stichting Vrienden Spaarne Gasthuis.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Lees meer over: Buddy , Kidsplatform , Nieuws , Spaarne Gasthuis

Notaris Online partners

Sociaalste StraatjeVacaturepagina