00:36
24-10-2019

Loop mee met de Kerstmannenloop in Amersfoort

Op vrijdag 20 december organiseert Loopnu de jaarlijkse Kerstmannenloop. De Kerstmannenloop is een funrun van vijf kilometer dwars door het centrum van Amersfoort. WereldOuders is dit jaar voor de vierde keer als goed doel verbonden aan de loop.

Bij de Kerstmannenloop gaat het niet direct om het neerzetten van de snelste tijd, maar vooral om plezier en het samen bereiken van de finish. Ieder jaar lopen rond de 1.000 deelnemers mee. Inschrijven kost €13,50 en er kan tijdens het inschrijfproces een donatie van €2,50 aan WereldOuders worden gedaan.

Dit jaar wil WereldOuders, als goede doel van deze loop, aandacht vragen voor de kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika door middel van onze ‘Keep Dreams Alive’ campagne. Vele kinderen in Latijns-Amerika zien door nare omstandigheden hun dromen vaak in rook opgaan. WereldOuders wil met haar kindhulpprogramma’s de kinderen weer dromen en kansen bieden en helpen deze te realiseren.

Heb jij altijd al met 1.000 anderen in een Kerstmannenpak door het centrum van Amersfoort willen rennen? Schrijf je dan in via https://loopnu.nl/kerstmannenloop/ en doe een vrijwillige bijdrage van €2,50 aan WereldOuders #KeepDreamsAlive!

Voor meer informatie over WereldOuders: www.wereldouders.nl 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners