Nacht van het kind 1 juni 2019
01:09
10-05-2019

Op 1 juni hoef jij je niet te vervelen!

Op 1 juni blijft Nederland tijdens de Nacht van het Kind massaal wakker om op alle mogelijke manieren geld op te halen voor kinderen in nood. Wakker blijven klinkt zwaar, maar er worden allerlei activiteiten georganiseerd op 1 juni, waardoor het een stuk makkelijker wordt!

Er is echt van alles te beleven, ook al overdag en voorafgaand aan 1 juni. Het enige wat jij hoeft te doen is aanhaken bij een leuke activiteit. Wij hebben een aantal leuke tips voor je:

Tip 1: ‘Reis door de mens’

Maak in het 5D-harttheater van CORPUS een duizelingwekkende ‘reis’ als rood bloedlichaampje, spring op de tong, loop door het oor, verwonder je in de hersenen en verbaas je over je eigen fantastische lichaam.

Voor wie?  Vanaf 6 jaar
Wanneer?  Actieprijs alleen op 1 juni
Prijs?  € 14,75 (kids) en € 17,25. Gebruik de code  ‘nachtvanhetkind’ .

Boek hier

Tip 2: Glow in the dark (slaap)shirt

Wil jij op 1 juni liever slapen? Dan kan je de Nacht van het Kind toch nog steunen! Er is een exclusief (slaap) t-shirt van de Nacht van het Kind. De sterren geven licht in het donker. De totale opbrengst gaat naar kinderen in nood. Koop jij hem ook?

Voor wie?  Alle leeftijden
Wanneer? Nu al te koop
Prijs?  € 9,95 (kids) en € 15,95.

Bestel het shirt

Tip 3: Wandeling in De Groote Peel

Loop mee met de schemerwandeling tijdens de Nacht van het Kind en ervaar de overgang van licht naar donker in de natuur. Na afloop brandt de vuurkorf als symbool van het licht/hoop. Kinderen kunnen broodjes bakken en er is voor iedereen een drankje in de Peelboerderij.

Voor wie?  Alle leeftijden
Wanneer?  Zaterdagavond 1 juni

Loop mee

Tip 4: Sport de hele nacht door!

Bij Flik-Flak in ‘s-Hertogenbosch kan je van 1 op 2 juni de hele nacht door sporten. Doe mee aan diverse activiteiten zoals apenkooien, dansles of stokvangen. Er is ook een springkussen aanwezig!

Voor wie?  Kinderen van 6 tot 12 jaar
Wanneer?  De Nacht van 1 op 2 juni

Sport de nacht doors

Heb je zelf een leuk idee om een actie te starten? Of wil je liever de Nacht van het Kind steunen met een eenmalige donatie? We zijn blij met álle steun!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners

VacaturepaginaWar Child Getekend voor het leven