Nederland zingt
00:33
05-09-2018

Publiekskaarten voor Nederland Zingt nu verkrijgbaar

Mensen die de opnames van het EO-televisieprogramma ‘Nerderland Zingt’ op dinsdag 25 september in de kathedraal van Roermond willen bijwonen, kunnen daarvoor nu kaarten bestellen. De belangstelling hiervoor is groot, dus wees er op tijd bij.

Wie heeft er niet al eens gekeken op zaterdagavond naar het bekende koor- en samenzangprogramma op NPO 2. Nu is er de gelegenheid dit programma eens live mee te maken. Op 25 september worden de opnames gemaakt in de Sint-Christoffelkathedraal aan de Roermondse Markt. De opnames zijn bedoeld voor drie televisieuitzendingen.

Eerder al konden Limburgse koorzangers zich opgeven voor een gelegenheidskoor dat tijdens de opnames zal zingen. Zo’n honderd mensen hebben zich hiervoor aangemeld en het koor is begonnen aan de repetities. Maar ook alle andere belangstellenden kunnen tijdens de opnames komen meezingen. Deze week heeft de EO de lijnen opengezet voor het grote publiek om toegangskaarten te bestellen. De aanmeldingen lopen hard, dus wacht niet te lang met bestellen want vol = vol. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://nederlandzingt.eo.nl/activiteiten/

Bron: bisdom-roermond.nl/publiekskaarten-nederland-zingt

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners

Emma KinderziekenhuisGijs Handicap NL