SOS Escape game
00:41
18-05-2020

Samenzijn in coronatijd

15 mei was het Wereldfamiliedag. Een dag die in 1993 door de Verenigde Naties is uitgeroepen om extra aandacht te vragen voor het belang van familie. Met de publicatie van een onderzoek over families in coronatijd en een online familiespel, willen wij ons werk en het onmiskenbare belang van het opgroeien in een liefdevolle familie, extra onder de aandacht brengen.

Voor u: een uitdagend familiespel

Door de huidige crisis zitten wij op deze Wereldfamiliedag allemaal thuis. Graag bieden wij u wat ontspanning om deze bijzondere dag met ons te vieren. Vindt u het leuk om puzzels en raadsels op te lossen? Speel dan online de SOS Escape Game en help onze ambassadeur Kim-Lian het recept dat ze ooit van een SOS moeder uit een SOS kinderdorp heeft gekregen, te achterhalen.

Speel het spel

Over het spel

Binnen 60 minuten moeten de spelers allerlei uitdagende puzzels en breinkrakers (voor jong en oud) oplossen, waarbij je gaandeweg ook kennismaakt met ons werk. Onder alle deelnemers verloten wij een aantal leuke prijzen, beschikbaar gesteld door onze zakelijke partners.
Je kunt dit spel alleen, samen met je kinderen of op afstand met uw kleinkinderen spelen. Namens ons, een hele fijne (familie)dag en veel plezier en succes met het spelen van de online SOS Escape Game!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners

Stichting DierennoodJelle van Tilburg