Platform over schenken, erven en nalaten
SOS Dolfijn en IFAW bezitten dezelfde passie

SOS Dolfijn en IFAW bezitten dezelfde passie

IFAW (International Fund for Animal Welfare) is een wereldwijde organisatie die helpt om mensen en dieren samen in balans te laten leven. Het Marine Mammal Rescue and Research Team op Cape Cod in de Verenigde Staten redt jaarlijks honderden dolfijnen, walvissen en zeehonden. In 20 jaar tijd werden al meer dan 5.000 gestrande dieren geholpen. De organisatie doet onderzoek naar  doodsoorzaken en voert campagne om bedreigde soorten, zoals de Noordkaper, van de ondergang te behoeden. Elke redding op het strand of in zee wordt benut om soorten die zich in hun natuurlijke leefomgeving moeilijk laten vinden, te bestuderen. Ook wordt gekeken hoe we met innovatieve methodes de dieren nog beter kunnen helpen, zoals nieuwe verdovingstechnieken om verstrikte zeehonden uit netten te bevrijden.

In Nederland zijn SOS Dolfijn en IFAW partners die zich met dezelfde passie inzetten voor het redden van dolfijnen en walvissen in Europa. De unieke expertise van SOS Dolfijn op het gebied van de rehabilitatie van kleine walvisachtigen is een enorme aanvulling voor het IFAW-team. Door bundeling van de kennis van beide organisaties, wordt hulp aan walvissen wereldwijd naar een nieuw niveau gebracht.

International Fund for Animal Welfare

De samenwerking tussen IFAW en SOS Dolfijn richt zich naast kennisuitwisseling op educatie en campagnes voor de bescherming van walvisachtigen met als wens een walviscentrum te ontwikkelen voor rehabilitatie, onderzoek en educatie.

Het werk van SOS Dolfijn wordt financieel mede mogelijk gemaakt door IFAW.

Ontdek meer! Check ifaw.org


Nalaten

Neem een gift op in je testament en help ons dieren in de toekomst te beschermen.
Klik hier voor meer informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details