Platform over schenken, erven en nalaten
Stem en steun projecten die Nederland socialer maken!

Stem en steun projecten die Nederland socialer maken!

Het thema van de Appeltjes van Oranje 2020 is ‘Maatjes ben je samen’. De prijzen staan volledig in het teken van projecten waarin maatjes elkaar vooruit helpen en voor langere termijn bij elkaar blijven, ook als het moeilijk wordt. Als Oranje Fonds willen we de mooiste projecten waarderen met een prijs.

We zijn daarom op zoek naar de drijvende krachten achter succesvolle projecten in Nederland én op de Cariben, die met hun maatjesaanpak, innovatiekracht en gedrevenheid een bijzonder verhaal te vertellen hebben over hun bijdrage aan een socialere samenleving. Wie is het beste in staat om maatjes aan elkaar te koppelen, die beiden voldoening vinden zodat zij ook op langere termijn nog veel voor elkaar betekenen? Laat hier je stem achter.

Wat zijn de Appeltjes van Oranje?

Deze jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds bestaat uit een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een bedrag van €15.000,-. Het is dé prijs voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving. Ieder jaar reikt Koningin Máxima deze prijs uit op Paleis Noordeinde.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details