01:11
08-11-2019

Team 2019 is gefinisht!

Afgelopen zondag 3 november was het zover. De 6 renners van Team 2019 stonden na de maandenlange trainingen nu eindelijk aan de start van de grootste en meest bijzondere marathon ter wereld: de TCS New York City Marathon. Alle renners zijn gefinisht. Het was prachtig weer, het is droog gebleven en de menigte langs de kant was opnieuw waanzinnig, zoals elk jaar het geval is! De renners hebben het zoals gebruikelijk zwaar gehad. Door de fantastische aanmoedigingen en een tomeloze inzet heeft iedereen deze magische wedstrijd voltooid.

Finishers
Annelieke van den Berg
Elrik Maat
Esther van Broekhuizen
Martijn Bloemberg
Meike Kuipers
Nick van den Broek


Finish inspectie

De finish van de New York City Marathon is een magische plek. Middenin het beroemde Central Park ligt de finishlijn waar je eigenlijk de hele marathon naar toe snakt. Vaak bezoek je de plek van de finish de dag voor de marathon, om alvast sfeer te proeven. Dit bezoek dient natuurlijk ter inspiratie, om er voor te zorgen dat je de dag erna alles in het teken stelt van het behalen van de finish. Sommigen durven zelfs uit bijgeloof niet over de finishlijn te stappen en geloven dat je dit alleen mag doen als je de marathon hebt afgelegd.

Nogmaals een groot dankjewel voor alle donateurs!

Ieder jaar loopt Run for Life de New York City Marathon voor KWF Kankerbestrijding. In de eerste 8 jaren heeft Run for Life maar liefst € 272.657,30 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Dit negende jaar hebben we ook al weer veel geld opgehaald. Dit was niet mogelijk zonder jouw hulp. Binnenkort zullen we bekendmaken wat we dit jaar hebben opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

BENIEUWD NAAR DE DONATIETELLER VAN TEAM 2019


Team 2020 – doe jij mee?

Dé jubileum editie. 10 jaar Run for Life, 50 jaar New York City Marathon. Wil jij volgend jaar ook aan de start staan van de New York City Marathon en een heel jaar geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding? Loop met ons mee en strijd voor het goede doel. Op onze website vindt je veel meer informatie over de deelname, de voorwaarden en lees je o.a. wat oud-renners van deze geweldige ervaring vinden.

LEES MEER OVER TEAM 2020

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners