Testament Nierstichting
00:42
27-09-2017

“Via mijn testament kan ík straks nierpatiënten helpen”

Eefje van ’t  Rood is sinds lange tijd donateur én heeft de Nierstichting opgenomen in haar testament. Ze verloor haar man, dochter en schoonzoon aan nierziekten. Ze wil graag mogelijk maken voor anderen, wat de Nierstichting deed voor hen.

De steun die mijn man, Marjan en Joost kregen van de Nierstichting, wil ik doorgeven – ook na mijn dood. En ik wil bijdragen aan de wetenschappelijke ontwikkelingen die de Nierstichting mogelijk maakt.”

Het verhaal van Eefje verder lezen? Vraag het vernieuwde magazine ‘Voortleven’ gratis aan: https://www.nierstichting.nl/nalaten/aanvragen-magazine/

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe u wilt voortleven? het magazine van de Nierstichting vindt u naast het verhaal van Eefje ook het verhaal van Bram van Opstal die zijn overleden dochter Floor wil laten voortleven en het verhaal van de moeder en oma van de vierjarige Mike over de impact van een nierziekte en de hoop op een donornier. Ook leest u praktische informatie over nalaten, zoals hoe u kunt besparen op een testament en hoe u een erfenis stap voor stap regelt. Verder valt te lezen hoe de Nierstichting investeert in onderzoek en hoe de ambassadeurs, actrice Petra Laseur en meester-kok Rudolph van Veen, bijdragen aan een beter leven voor nierpatiënten. 

Credit foto: Nierstichting/ Marco de Swart

Notaris Online partners

KWF CampagneNalatenschap