Duinrell
00:54
23-02-2018

Unieke FunRun in en door Duinrell voor het goede doel!

In navolging van Disneyland Parijs is er op 4 maart 2018 de eerste DuinrellFunRun! Er zijn 3 afstanden; de 1 KM Rick de Kikker Run, 5 KM Ronald McDonald Run en de 10 KM Opkikker Run. De parcoursen lopen dwars door het hele park en je komt onder andere langs het Tikibad en de Splash.

“Je startnummer is bovendien toegang tot het park en dus mag je alle attracties bezoeken”, vertelt Ruud van Eck, organisator van deze FunRun.  “Loop daarom mee met je familie of vrienden en beleef een sportief dagje uit! En willen ze niet meelopen, dan kunnen ze je met een introducé ticket je komen aanmoedigen en ook in het park blijven.”

Duinrell

Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker
Met de Duinrell FunRun wordt geld opgehaald voor 2 goede doelen. Het Ronald McDonald Huis Den Haag waar ouders van zieke kinderen steun vinden bij andere ouders, die zich in dezelfde onzekere en moeilijke situatie kunnen bevinden. Het tweede goede doel is Stichting Opkikker. Tijdens een Opkikkerdag  verrassen ze gezinnen met een langdurig ziek kind en zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje.

Win een weekend in een 6 persoonshuisje in Duinrell!
“Het mooie is”, vervolgt Ruud van Eck, organisator van deze FunRun, “dat je een super mooie prijs kan winnen. Dankzij het Duinrell FunRun donatieplatform kan men snel en eenvoudig vrijblijvend een eigen actiepagina aanmaken voor de goede doelen. En haal je het meeste geld op? Dan win je deze mooie prijs: een weekend in een 6 persoonshuisje op Duinrell! Daar kikker je pas van op”, glundert van Eck.

Meer informatie over de Duinrell FunRun vindt je op www.hetsportiefstedagjeuit.nl

Duinrell

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actueel nieuws op Notaris-Online.nl

Notaris Online partners

HartstichtingPincollecte