NSDSK vacature
01:19
03-04-2019

Vacature | Gebarendocent 12 – 36 uur – NSDSK

De NSDSK verleent zorg en zet ontwikkelingen in gang gericht op preventie en vermindering van de beperkingen door een auditieve/communicatieve handicap. Daarnaast verricht zij toegepast wetenschappelijk onderzoek bij mensen met gehoorstoornissen en/of kinderen met problemen bij de ontwikkeling in taal of spraak. De NSDSK is een inspirerende, resultaatgerichte en betrouwbare organisatie voor cliënten en werknemers.

De unit D/SH van de afdeling Vroegbehandeling biedt aan kinderen van 0-6 jaar met een ernstige auditieve en/of communicatieve handicap en hun gezin een begeleidingsprogramma dat tot doel heeft de ontwikkelingskansen van het kind te bevorderen. Het begeleidingsprogramma bestaat onder andere uit een behandelgroep, oudercursussen, begeleiding bij gezinnen, gebarencursussen, audiologisch, psychologisch en linguïstisch onderzoek. Voor de afdeling Vroegbehandeling zoeken we per 1 mei 2019 een:

Gebarendocent 12 – 36 uur per week – Met betrekking tot de uren zijn diverse combinaties mogelijk

Functie
Wat ga jij doen?
– het voorbereiden en het geven van (groeps-)gebarencursussen in het Nederlands met Gebaren (NmG), zowel intern als thuis bij ouders van jonge dove/slechthorende kinderen en kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS).
– afstemming met collega-docenten over lesinhoudelijke zaken en didactische aanpak
– deelname aan het teamoverleg
– bereidheid tot vervanging van collega’s bij ziekte

Profiel
Je beschikt over:
– HBO, docent Nederlands gebarentaal;
– Empathisch vermogen, kan zich inleven in specifieke zorg- of onderwijssituatie van de cursisten, zodat daar met het lesgeven rekening mee gehouden wordt;
– Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
– Flexibel en creatief;
– in bezit van rijbewijs en auto.

De invulling van deze functie biedt verschillende mogelijkheden! Tot en met eind 2019 zijn wij op zoek naar een invulling van totaal 36 uur; dit zou ook een duo-functie kunnen zijn. Vanaf 1 januari 2020 is de verwachting dat er minimaal 12 uur gecontinueerd kunnen worden.

Wij bieden
Naast diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostentegemoetkoming, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering, een pensioenregeling bij Zorg en Welzijn en goede mogelijkheden voor scholing en deskundigheidsbevordering, een salaris in salarisschaal FWG 45 (maximaal € 3.072, = op basis van 36 uur per week) conform de CAO-Ziekenhuizen; Werken bij een organisatie met enthousiaste en betrokken collega’s.

Reageren
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Isabelle Bogaers (unitmanager D/SH) via email ibogaers@nsdsk.nl of via telefoonnummer 020-5745945 of Jacqueline Groot – van Dalen (gebarendocent), via email: jvandalen@nsdsk.nl. Je sollicitatie: kun je tot en met dinsdag 30 april insturen door op de button “Solliciteren” te klikken.

SOLLICITEREN

Lees meer over: Gebarendocent , NSDSK , vacature

Notaris Online partners