Nierstichting

Waar werken wij aan?

Werken je nieren niet, dan ga je dood. De Nierstichting zet alles op alles zodat nierpatiënten in leven blijven en echt blijven leven: met een beter levensperspectief en meer vrijheid en energie om gewoon mens te zijn.

De Nierstichting wil daarom het aantal donoren vergroten en doneren bij leven stimuleren. We zetten in op preventie. Door vroege opsporing van mensen met nierschade, met voorlichting en door aandacht te vragen voor minder zout in het eten. We werken keihard aan een draagbare kunstnier en maken onderzoek mogelijk naar de genezing van nierziekten.

Nalaten aan de Nierstichting

Fabian zit 40 uur per week vast aan een enorm dialyseapparaat. “Dankzij dialyse leef ik nog. Voor mijn zoon Dirk, die ook cystenieren heeft, hoop ik op een echte oplossing.”  Dialyse is zwaar en maakt je wereld klein. Daarom zijn de ambities van de Nierstichting groot. Iedere nalatenschap aan de Nierstichting, hoe klein ook, maakt de wereld van nierpatiënten weer groot – voor ‘t leven van deze en opvolgende generaties. Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe u wilt voortleven? Vraag gratis magazine Voortleven aan.
https://www.nierstichting.nl/nalaten/aanvragen-magazine/

Heeft u vragen over nalaten aan de Nierstichting?

Uw nalatenschap regelen is een persoonlijk proces. Maar mogelijk heeft u specifieke vragen aan de Nierstichting en wilt u zich laten informeren hoe uw bijdrage het verschil kan maken.

Cindy Letschert, specialist Nalaten, kan u meer vertellen; telefonisch of in een verblijvend, persoonlijk gesprek. T: 035-6978074 ; E: cindyletschert@nierstichting.nl

Nierstichting

Bezoekadres:
Groot Hertoginnelaan 34
1405 EE Bussum
Postadres:
Postbus 2020
1400 DA Bussum
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Groot Hertoginnelaan 34, 1405 EE Bussum
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
ncb