Ook adverteren op Notaris-online.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

Katholieke Stichting voor Blinden en Slechtzienden

Er zijn in Nederland ruim 350.000 blinde of ernstig slechtziende mensen. Als je te maken krijgt met een visuele beperking weet je vaak niet hoe het verder moet met je leven.

Wat doet de KSBS?
Enkele voorbeelden:

– Marieke is 2 jaar en slechtziend geboren. Zij heeft extra prikkels nodig om haar resterende kijkvermogen zo goed mogelijk te gebruiken. De KSBS ondersteunt de ontwikkeling van hulpmiddelen om kijkgedrag bij jonge kinderen te stimuleren.

– Ina werd tien jaar geleden blind na een ongeluk. Als maatschappelijk werker bezoekt ze nu haar cliënten dankzij een moderne taststok met gps. De KSBS financiert technische ontwikkelingen die de mobiliteit verbeteren.

– Asha woont in Kameroen en is blind. Sinds kort fokt hij varkens en voorziet daardoor in eigen inkomen. De KSBS ondersteunt projecten voor scholing en arbeid in ontwikkelingslanden.

De KSBS biedt mensen met een visuele beperking kansen zich optimaal te ontplooien en zo zelfstandig mogelijk te leven. Help ons. U kunt blinden en slechtzienden hun ogen niet teruggeven, maar wel een beter leven. Kijk op www.ksbs.nl voor meer informatie of neem contact op via telefoonnummer: (0486) 47 13 78.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Jan van Cuykdijk 1,
5360 AB Grave,
Nederland
Telefoonnummer (0486) 47 13 78 E-mailadres info@ksbs.nl Website http://www.ksbs.nl

kaart