Ook adverteren op Notaris-online.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

KNCV Tuberculosefonds

Een wereld vrij van TBC!

Tuberculose (TBC) is de meest dodelijke infectieziekte ter wereld. Jaarlijks sterven 1.5 miljoen mensen, waaronder ruim 200.000 kinderen, aan TBC. Onnodig, want de ziekte is te genezen! KNCV Tuberculosefonds geldt als hét internationale expertisecentrum op het gebied van TBC-bestrijding en heeft als doel de wereldwijde epidemie te beëindigen.

In Nederland is TBC, mede dankzij het werk van KNCV Tuberculosefonds, onder controle. Maar zolang er nog TBC in de wereld is, blijft deze ziekte ook in Nederland bestaan. TBC kent immers geen grenzen. Het Tuberculosefonds zet zich al 117 jaar in voor het terugdringen van TBC in Nederland en in de wereld.

In landen waar TBC nog veel voorkomt, werken we nauw samen met lokale gezondsheidsorganisaties. Zo leiden we lokale medici op en doen we wetenschappelijk onderzoek, bijvoorbeeld naar welke technieken en methodes TBC-bestrijding effectiever maken. Ook faciliteren we het delen van kennis en praktijkervaringen tussen verschillende landen en organisaties. Zo werken we in meer dan twintig landen aan een krachtige bestrijding van tuberculose. Daarmee maken we genezing voor miljoenen mensen mogelijk.

Wij gaan door tot onze missie is bereikt: een wereld vrij van TBC! Door het Tuberculosefonds op te nemen in uw testament, helpt u ons levens redden. Dat waarderen wij enorm.

Heeft u vragen over het opnemen van KNCV Tuberculosefonds in uw testament of wilt u met ons van gedachten wisselen? Mail hiervoor naar Janice.head@kncvtbc.org of bel 070 416 7220. Ik help u graag. U kunt ook meer informatie vinden op https://kncvtbc.org/nalaten

algemene informatie

Adres Benoordenhoutseweg 46,
2596 BC Den Haag,
Nederland
Telefoonnummer 070 - 416 72 22 E-mailadres info@kncvtbc.org Website http://www.kncvtbc.org

kaart