Ook adverteren op Notaris-online.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn organisatie aan
Terug

Nierstichting

Gezonde nieren voor iedereen

Je nieren zijn van levensbelang. Daarom strijden wij ook in 2021 voor gezonde nieren en mensen met een nierziekte. We helpen om je nieren gezond te houden. En als je nieren ermee stoppen doen we er alles aan om het leven met nierziekte draaglijker te maken. Voor jou en de mensen om je heen.

Wij werken aan oplossingen om nierschade te voorkomen. Stimuleren en investeren in innovatie en onderzoek. Strijden onvermoeibaar door voor een betere behandeling, meer succesvolle transplantaties en de genezing van nierziekte. Zodat iedereen met een nierziekte zijn leven terugkrijgt en er weer kan zijn voor de mensen die van hen houden. In 2021 geven we speciale aandacht aan kinderen met een nierziekte en hun ouders. Want: je nieren zijn je leven.

Uw steun is welkom

De Nierstichting is voor een belangrijk deel afhankelijk van particuliere giften. Van een kleine gift tot een complete nalatenschap. Hilde de Rooij en Cindy Letschert vormen binnen de Nierstichting een goed op elkaar ingespeeld team op het gebied van bijzondere schenkingen. De deur staat altijd open om uw wensen te bespreken.

Wilt u meer weten over nalaten aan de Nierstichting en het vastleggen van uw wensen? U kunt Cindy Letschert bereiken via: 035 697 80 74 of cindyletschert@nierstichting.nl

Wilt u meer weten over een schenking aan de Nierstichting of de mogelijkheden voor een fonds op naam? Neem contact op met Hilde de Rooij via: 035 697 80 59 of hildederooij@nierstichting.nl

Uiteraard kunt u met vragen ook bij uw notaris terecht of u kunt kijken op nierstichting.nl/voortleven

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Groot Hertoginnelaan 34
1405 EE Bussum
Nederland
Telefoonnummer 035 697 80 00 E-mailadres info@nierstichting.nl Website nierstichting.nl

kaart

Gerelateerde artikelen