kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp

Ieder kind wil erbij horen, toch?! Voor de 1 op de 8 kinderen en jongeren die in ons land in armoede opgroeien, is dat echter niet zo vanzelfsprekend. Zij kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Gelukkig kunnen deze kinderen rekenen op Nationaal Fonds Kinderhulp.

Wij zijn er voor ze, wanneer er thuis geen geld is voor de zaken die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling. Zodat ze een fiets hebben om met hun vriendjes en vriendinnetjes naar school te gaan, ze eens een dagje uit kunnen en geld hebben om spullen voor hun opleiding te bekostigen.

Zoals Ruben, die al vanaf jongs af aan kok wilde worden. Toen zijn vader overleed en moeder niet in staat was om alleen voor haar kinderen te zorgen stond zijn droom op losse schroeven. Hij had een bijbaantje en werkte keihard, maar had niet genoeg geld om de spullen zoals kleding, koksmessen en boeken aan te schaffen. Gelukkig kon zijn begeleider beroep doen op Kinderhulp en kan hij gaan doen wat hij het allerleukste vindt: koken!

Naast individuele hulp zet Kinderhulp zich in voor diverse projecten gericht op participatie en ontwikkeling. Met Kinderzwerfboek stimuleren we bijvoorbeeld het lezen onder kinderen en zorgen we dat ze makkelijk toegang hebben tot leuke boeken.

Nationaal Fonds Kinderhulp

Bezoekadres:
Wismarstraat 7
7418 BN Deventer
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Wismarstraat 7, 7418 BN Deventer
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)