Oranje Fonds

Er zijn in ons land nog te veel mensen die niet mee kunnen doen; die er door bijvoorbeeld armoede, eenzaamheid of polarisatie alleen voor staan. Wij geloven in een samenleving waarin iedereen mee kan doen, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt: een sociaal verbonden Koninkrijk. Om dat te bereiken is een sterk sociaal netwerk nodig: een samenleving waar we er voor elkaar wíllen en kúnnen zijn. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het Oranje Fonds zo veel mogelijk mensen en organisaties, die iets goeds doen voor een ander en zorgen voor duurzame verbinding.

 • Door sociale projecten te financieren, te erkennen én te belichten met campagnes. En door hen te versterken met nieuwe netwerken, programma’s en inhoudelijke kennis en uitwisseling. Dit doen we samen met sociale partners.
 • Door het grote publiek te inspireren en de mogelijkheid te geven iets voor een ander te betekenen. Bijvoorbeeld door vrijwilliger te worden bij een organisatie tijdens de campagnes Maatjes Gezocht en NLdoet of zelf iets te organiseren op Burendag.
 • Door mensen en bedrijven in staat te stellen het verschil te maken voor een ander door te doneren.

• Uw nalatenschap
Wat ú nalaat aan de wereld kan een nieuw leven betekenen voor anderen. Met uw nalatenschap stelt u het Oranje Fonds in staat om velen duizenden sociale initiatieven binnen het Nederlands Koninkrijk mogelijk te maken. U kunt zelf de invulling van uw nalatenschap bepalen, u kunt dan denken aan een vastgesteld percentage (erfstelling) of een bepaald bedrag (legaat) van de erfenis, uw notaris kan u hierbij adviseren.
Wilt u graag een specifieke bestemming aan uw nalatenschap geven, neemt u dan contact op met onze adviseur Judith van Kranenburg: 030 2339363, judith.van.kranenburg@oranjefonds.nl
www.oranjefonds.nl/nalaten

• Oranje Fonds op Naam
Wilt u duurzaam investeren in sociaal welzijn, dan is een Oranje Fonds op Naam een goede optie. U stelt, samen met het Oranje Fonds het bestedingsdoel en de naam van uw Oranje Fonds vast. Het Oranje Fonds zorgt vervolgens dat er goede initiatieven worden geselecteerd voor ondersteuning vanuit uw Oranje Fonds op Naam en zorgt voor de financiële afwikkeling.
Neem contact op met onze adviseur Judith van Kranenburg: 030 2339363, judith.van.kranenburg@oranjefonds.nl.
www.oranjefonds.nl/fondsopnaam

• Periodiek Schenken
Bij deze vorm van schenken kunt u tot 52% van uw gift terugkrijgen. Periodiek schenken kunt u met of zonder tussenkomst van een notaris regelen. Lees meer over periodiek schenken of neem direct contact op met onze adviseur Judith van Kranenburg: 030 2339363, judith.van.kranenburg@oranjefonds.nl.
www.oranjefonds.nl/steun

Oranje Fonds

Bezoekadres:
Maliebaan 18
3581 CP Utrecht
Postadres:
Postbus 90
3500 AB Utrecht
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Maliebaan 18 , 3581 CP Utrecht
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)