Ouwehands Zoo Foundation

Het voortbestaan van veel diersoorten wordt bedreigd door onder andere jacht, stroperij en handel, aantasting van het leefgebied en klimaatverandering. In een wereld waar de natuur onder druk staat, wil Ouwehands Dierenpark Rhenen bewondering voor de natuur stimuleren en mensen aanzetten tot nadenken en handelen. Stichting Ouwehands Zoo Foundation (OZF) ondersteunt diverse beschermingsprojecten waarin wilde soortgenoten van dieren die in Ouwehands Dierenpark leven centraal staan. OZF zet zich onder andere in voor de bescherming van de reuzenpanda in het wild en zijn habitat.

Bescherming van de reuzenpanda en zijn natuurlijk leefgebied
OZF werkt aan het herstel van het leefgebied van de reuzenpanda in de Chinese provincie Sichuan, waar de reuzenpanda in het wild leeft. Samen met de lokale bevolking worden ecoducten aangelegd tussen geïsoleerde leefgebieden door het aanplanten van bamboe en andere vegetatie. Daarnaast wordt de lokale bevolking geholpen met het ontwikkelen van alternatieve inkomstenbronnen in ruil voor het beschermen van het leefgebied van de reuzenpanda. Andere diersoorten in het leefgebied van de reuzenpanda profiteren hiervan mee!

Help de reuzenpanda
Wilt u met ons de reuzenpanda in het wild helpen? Ga naar www.ouwehand.nl/help-de-reuzenpanda voor meer informatie en om te bekijken hoe u aan dit specifieke project kunt bijdragen.

Samen met u!
Om de reuzenpanda en andere wilde soortgenoten van dieren die in Ouwehands Dierenpark leven te beschermen hebben we uw hulp hard nodig. Alleen samen kunnen we een vuist maken voor de natuur. Uw steun kunnen we niet missen. Word nu donateur of giftgever via www.ouwehand.nl/OZF of neem ons op in uw testament.

Ouwehands Zoo Foundation

Bezoekadres:
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Grebbeweg 111, 3911 AV Rhenen
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Ouwehands Zoo Foundation

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Ouwehands Zoo Foundation. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
nsgk-logocmyk