Spaarne Gasthuis

Als patiënt wil je natuurlijk de beste zorg en een vriendelijke, gastvrije omgeving. We werken hard aan gastvrij zijn. Maar voor de extra’s die het verblijf in het ziekenhuis fijner maken, is vaak geen geld. De Vrienden Spaarne Gasthuis maken deze extra’s, groot of klein, mogelijk.

Zoals een mooie familiekamer, omdat je soms meer in het ziekenhuis bent dan thuis. Een handmassage aan bed om even te ontspannen en je geen patiënt te voelen. Of een leuke behandelkamer waar je als kind niet zo snel bang bent.

Waarom Vriend worden?
Omdat u patiënt bent (geweest). Omdat familie of vrienden patiënt zijn. Omdat u iets terug wil doen voor de goede zorgen. Of gewoon zo maar. Uw steun maakt het verschil, want met elkaar is een heleboel mogelijk.

Help mee!
U kunt op verschillende manieren Vriend worden. Het kan al vanaf € 3,00 per maand, maar ook met een eenmalige gift. Of kom in actie en organiseer een sponsoractiviteit. En denk ook eens aan het Spaarne Gasthuis als goed doel wanneer u een feestje geeft. We zijn blij met elke bijdrage! U kunt ons ook als bedrijfsvriend steunen. Wij vertellen u graag meer over de (sponsor) mogelijkheden.

Wat u krijgt
Als Vriend nodigen we u uit voor rondleidingen, lezingen en concerten in het Spaarne Gasthuis en krijgt u onze nieuwsbrief over de activiteiten van de Vrienden.

Vragen en informatie
Wilt u meer weten over hoe u Vrienden Spaarne Gasthuis kunt steunen? Neem contact op met Wendy Roos of Klaas Jan Gorter: (023) 224 2083 of per e-mail: vrienden@spaarnegasthuis.nl.

Spaarne Gasthuis

Bezoekadres:
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
blindenhulp