Stichting Collectieve Israël Actie

Kiezen voor een eeuwige band met Israël

Nalaten, is dat iets voor mij?

Ook u kunt nalaten aan Israël. Over nalaten bestaan nogal wat misverstanden. “Dat is niets voor mij,” horen wij vaak, “zo rijk ben ik niet. Nalaten is toch alleen iets voor mensen met een goedgevulde bankrekening?” Niets is minder waar. U hoeft niet vermogend te zijn om iets moois voor Israël te doen, om een belangrijk project te steunen, ook nadat u niet meer op deze aarde bent. Israël heeft uw steun nodig, uw blijvende steun. Via de Collectieve Israël Actie kunt u dat eenvoudig regelen.

Wilt u de Collectieve Israël Actie opnemen in uw testament? Wilt u nalaten aan Israël? Dat kan op verschillende manieren. Kies de vorm die het beste bij u past.

Meer weten?

Wilt u meer weten over nalaten? Hebt u vragen over het opnemen van de Collectieve Israël Actie in uw testament? Wilt u hierover geheel vrijblijvend van gedachten wisselen of hebt u behoefte aan een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met onze Hoofd van de afdeling Nalatenschappen Mr. Carelli den Hartog-Kaaij via carelli@israelactie.nl of met onze relatiebeheerder Michel Waterman, hij maakt graag een belafspraak, komt bij u langs of ontvangt u op ons kantoor. U kunt hem telefonisch bereiken op 020-6448429 of per e-mail via michelw@israelactie.nl.

Stichting Collectieve Israël Actie

Postadres:
Postbus 7858
1008 AB Amsterdam
Array
(
)
×

Stel een vraag aan Stichting Collectieve Israël Actie

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Stichting Collectieve Israël Actie. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
blindenhulpstichting-dierenlot