st-dierenhulp-ban-655x305_wt

Stichting Dierenhulp

Opgericht in 1996 uit een belofte aan een geweldige hond genaamd Rakker. Nu jaren later leeft Rakker nog altijd voort in het vrijwilligerswerk dat gedaan wordt voor dieren.

Voorkomen van dierenleed, nu en in de toekomst wordt behaald door grootschalig te steriliseren. Wat niet geboren wordt hoeft en kan niet lijden. Bovendien hoef je al deze dieren die ongewenst zouden zijn ook niet op te vangen.

Werken aan betere bescherming

Nederland ligt iet enkel in Europa. Caribisch Nederland met zijn eilanden, Aruba, Curacao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten en Bonaire horen bij het koninkrijk Nederland. Daar is op initiatief van Stichting Dierenhulp nieuwe wet en regelgeving aangeboden om dierenleed tegen te gaan.

Deze zes eilanden horen ook tot het werkgebied waarbij enkel op Curacao inmiddels al meer dan 13.000 gratis sterilisaties zijn uitgevoerd door de dierenartsen waarmee samengewerkt wordt.

Door Stichting Dierenhulp op te nemen in uw testament of een nalatenschap vast te leggen, blijven dieren ook als u er niet meer bent geholpen worden. En zo krijgt uw beslissing een mooi vervolg en profiteren dieren met een kans op een betere toekomst.

Vrijwilligers

Stichting Dierenhulp werkt daarnaast met vrijwilligers. Heeft géén directeuren en géén kantoren die geld opslokken. Het is dus weten waaraan je geeft!

Comité van aanbeveling

Top model Kim Feenstra, actrice Kimberley Klaver, TV persoonlijkheid Carlo Boszhard zijn o.a. ambassadeurs van Stichting Dierenhulp. En ook zij ontvangen geen beloning voor hun inzet.

Stichting Dierenhulp

Bezoekadres:
Hesterweg 16
7076 AT Varsselder
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Hesterweg 16, 7076 AT Varsselder
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
Juconi