Stichting Dierennood

Stichting Dierennood helpt dieren die dit het meest nodig hebben.

Nederland is vrijwel het enige land ter wereld zonder zwerfhonden. Wel is er hier een dierenpolitie, is er een alarmnummer, rijden er meer dan 430 dierenambulances rond en vrijwel iedere stad kent een goed en gesubsidieerd dierenasiel.

Ons land is echter een uitzondering. Hoe anders is het leven voor miljoenen zwerfdieren in andere landen? Daar worden deze dieren – buiten het zicht van toeristen – vaak mishandeld en zonder enig respect behandeld. Zij moeten leven met een constante angst voor geweld en hebben meestal honger en dorst.

Een stichting die juist die dieren hulp wil bieden is de gespecialiseerde Stichting Dierennood. Zij ontvangen veel aanvragen uit diverse landen, om dieren-in-nood te kunnen helpen.

Na een strenge selectie kan een kleine lokale organisatie of een individuele dierenvriend eventueel uitgekozen worden om financiële en praktische steun te krijgen. Om bijvoorbeeld gewonde zwerfdieren te kunnen verzorgen ​en sterilisaties mogelijk te maken.

Met Hulpacties-van-de-Maand wordt hier aandacht voor gevraagd. Bijzonder is dat iedere donateur zijn of haar naam op de website vermeld ziet staan bij het gekozen hulpproject.

Ook wordt de tussenstand van de donaties en alle bereikte concrete resultaten in de vorm van foto’s en verslagen zichtbaar gemaakt.

Bovendien wordt er de unieke belofte gedaan, dat alle donaties van donateurs voor 100% alleen voor directe hulpverlening van zwerfdieren zullen worden gebruikt.

Dit wordt mogelijk gemaakt, omdat deze stichting geen salarissen of huisvestigingskosten kent. De weinige overige kosten worden betaald door de eigen vrijwilligers zelf.

Meer info: www.dierennood.nl

Stichting Dierennood

Bezoekadres:
Henri Dunantstr. 337
6441 XK Brunssum
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Henri Dunantstr. 337, 6441 XK Brunssum
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Stichting Dierennood

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Stichting Dierennood. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.