UNICEF

Wij staan voor kinderrechten

Elk kind verdient het om kind te kunnen zijn. Sterker nog: daar hebben kinderen recht op.

Kinderrecht | art. #1/54: het recht om kind te zijn.

Alle landen van de wereld hebben die rechten samen vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind. En toch worden die rechten nog wereldwijd geschonden. Daarom is UNICEF er, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Wij zorgen voor structurele verbetering in levens van kinderen over de hele wereld. Met bescherming, eten en drinken, medicijnen en onderwijs. Wij zijn als eerste ter plekke en vertrekken als laatste. UNICEF. Voor ieder kind.

 

Laat iets bijzonders na voor kinderen

De kansen die we krijgen als kind, maken hét verschil in je leven – net als waar je wieg staat. Hoe ouder we worden, hoe meer we ons dat realiseren. Veel mensen willen daarvoor iets ‘terugdoen’. U ook? Laat dan iets bijzonders na en zet UNICEF in uw testament. Iedere bijdrage, groot of klein, is zeer welkom. Want daarmee geeft u kinderen overal ter wereld de kans een mooie toekomst op te bouwen.

 

Meer weten over nalaten?

Heeft u vragen over het opnemen van UNICEF in uw testament, of wilt u hierover vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Annemarie Blok, relatiemanager nalatenschappen van UNICEF. Zij neemt graag de tijd om samen met u te kijken naar uw wensen. Belangrijk is dat u zich prettig voelt bij de keuze die u maakt.

Annemarie Blok
088 444 96 50

nalaten@unicef.nl

www.unicef.nl/nalaten

Of vraag onze brochure over nalaten aan

ANBI

UNICEF heeft de ANBI-status en hoeft daarom geen schenk- en erfbelasting te betalen. Een nalatenschap aan UNICEF komt dus volledig ten goede aan ons werk voor kinderen.

UNICEF

UNICEF Nederland
Bezoekadres:
Bezuidenhoutseweg 74
2594 AW Den Haag
Postadres:
Postbus 95375
2509 CJ Den Haag
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Bezuidenhoutseweg 74, 2594 AW Den Haag
      [titel] => UNICEF Nederland
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan UNICEF

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar UNICEF. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.